fbpx

Ford Fiesta MK7 ST180 | Demo by Mebu.nl (Verkocht)

Gepubliceerd op 04-07-2015 door Kevin

Onze demo Ford Fiesta MK7 ST heeft de volgende upgrades ondergaan:

 

Interesse in deze upgrade voor uw Fiesta ST180?
Bekijk de mogelijkheden in de webshop of neem contact met ons op.


Ford Fiesta ST180

Standaard Verwachting na
(Chip)tuning
Verschil na
vermogenstest
Na vermogenstest
(bekijk grafiek)
Vermogen 182 PK +/- 220 PK +48,3 PK 220,3 PK
Koppel 240 Nm +/- 330 Nm +96,6 Nm 336,6 Nm

 


Deelname 1e #TunedbyMebu.nl Dynodag

Resultaat: 220,3 PK / 336,6 Nm


Milltek Sport – Downpipe/Hi-flow Sportscat & Catback (non-resonated)

Als een van de eerste binnen Nederland, kregen wij de kans om dit Milltek Sport catback en uiteindelijk de downpipe/hi-flow sportscat te kunnen monteren. Het meest gangbare systeem voor de Fiesta ST is en blijft de non-resonated catback met polished tips, vandaar dat wij hiervoor ook gekozen hebben. Een mooi en kwalitatief goed uitlaatsysteem voor een geschikte prijs.


ITG ‘long’ Maxogen & PumaSpeed Silicone luchtslang

Om de turbo sneller op te laten spoelen kan een K&N luchtfilter of compleet open luchtfiltersysteem geplaatst worden. Onze keuze is uitgegaan naar de ‘Long’ Maxogen van ITG Airfilters. Dit luchtfilterkit zorgt ervoor dat de koude lucht, bij de koplamp, achter de bumper vandaag gehaald wordt. Hier is het minimale aan warme lucht te vinden en geeft dus een optimaal resultaat. Samen met de silicone luchtslang waaraan de ITG gemonteerd zit, zorgt dit voor een optimale flow naar de turbo toe. Bij stage 2+ kan er zelfs nog gekozen worden om de plastic inlaatbuis boven de motor te vervangen door een aluminium exemplaar.


Forge Motorsport – Uprated Intercooler

Meer vermogen is goed te combineren met goed gekoelde inlaatlucht. Dit is ook voor de Fiesta ST een kleine struikelpunt, want deze mag eigenlijk af-fabriek wel wat groter. Daarom hebben wij kort na installatie van andere tuningsparts ook deze Forge Motorsport Intercooler geplaatst.

Andere mogelijkheden, welke later op de markt gekomen zijn, zijn de intercoolers van AIRTEC, R-Sport of Mishimoto.


Promotiefoto’s voor INJEN Technology – Cold Air Intake systeem op onze Demo Ford Fiesta ST180.

Na productie van de eerste INJEN inlaatsystemen, is dit test-systeem ons toegestuurd om het te passen, te testen en onze verbeterpunten door te geven.
Deze foto’s zijn tevens gebruikt als product-foto door INJEN technology en haar resellers. Mede mogelijk gemaakt door JCP uit Maassluis voor het leggen van de contacten met INJEN. Hierbij het INJEN Cold Air intake systeem voor de Fiesta ST:


Verkoop van de Ford Fiesta MK7.5 ST180 | Demo by Mebu.nl

Na een jaar of 4 á 4,5 hebben we zelf met veel plezier in deze Fiesta ST rondgereden, op evenementen gestaan en vooral vele liefhebbers te hebben geïnspireerd. Was het tijd voor de verkoop én hebben we een trotse nieuwe eigenaar gevonden voor onze, in bijna nieuwstaat, verkerende Fiesta. Natuurlijk wensen wij de nieuwe eigenaresse veel rijplezier én natuurlijk vele veilige kilometers toe. Graag tot de volgende keer….!


Misschien ook leuk

© 2015 - 2015 Autobedrijf MEBU |Baked by Webbakery