fbpx

1e Mebu Performance Meeting | 2 juli 2016

Gepubliceerd op 05-07-2016 door Kevin

2 Juli j.l. is bij Autobedrijf Mebu voor de eerste keer een ‘Mebu Performance Meeting’ georganiseerd. Het idee van deze meeting is een gezellige middag met auto’s (van alle merken/types), muziek onder genot van een hapje en een drankje. Voor ons geheel nieuw, waardoor er vooraf onbekend was wat de opkomst zou kunnen zijn i.c.m. het voorspelde weer (buien met zon), het tijdsbestek van 2 uur (15:00 – 17:00) en vele die toch misschien wel +1u moeten rijden om in Nootdorp te kunnen komen.

Voor deze gelegenheid hebben onder andere onze 3 generaties Ford Focus RS, Focus RS500 en Fiesta ST200+ naar buiten gehaald. Waarbij voornamelijk de nieuwste aanwinst en tevens demo, de Focus MK3 RS in de smaak viel. Vele hebben deze nog niet in het echt kunnen bewonderen.

Daarnaast hebben wij in overleg met Ardea Den Haag dit weekend de demo Ford Mustang 2.3 Ecoboost kunnen ‘lenen’ om ‘m aan jullie te kunnen laten zien en natuurlijk ook zelf eens te kunnen zien en voelen wat deze van oorsprong Amerikaanse Ford allemaal in z’n mars heeft.

Al met al resulteerde de toch nog zonnige middag in een succes met op het hoogtepunt maar liefst 54 auto’s op en om ons parkeerterrein en veel gezellige autoliefhebbers.

Na afloop hebben we veel hele positieve reacties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Wij gaan ons uiterste best doen om dit soort ‘Meetings’ vaker (in ieder geval jaarlijks) te kunnen organiseren.

Tot de volgende keer….!

 

 

Ben jij op zoek naar meer foto’s, bekijk dan ons fotoalbum op facebook.
Hier staan onze foto’s openbaar gedeeld! (Ook toegankelijk zonder facebook-account)

 

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, aanbiedingen of nieuwe evenementen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief*:

[mc4wp_form]

 


Misschien ook leuk

© 2015 - 2016 Autobedrijf MEBU |Baked by Webbakery