Nieuws

Ford Puma ST, een moderne 1.5T-motor met veel potentie…!

Of je nu fan van de nieuw Ford Puma bent of niet.... Een nieuw model in de Ford Performance-range zorgt ervoor dat vele producenten van after-market performance onderdelen weer flink wat werk aan de winkel hebben! Tenminste.... dat is in de meeste gevallen zo.

Voor de nieuwe Ford Puma MK2 ST ligt dat net even anders. De auto is namelijk voor een heel groot gedeelte een Ford Fiesta MK8 ST.
Natuurlijk, een stukje hoger dan de Fiesta maar motorisch gezien komt het héél dicht bij elkaar. Dit betekend dat veel performance parts al gemonteerd kunnen worden en is het wachten op ontwikkeling van de software om de auto naar stage 2 te kunnen brengen.

Het potentieel ligt net als bij de Fiesta op ca. 260 PK / 420Nm (stage 2), zonder bang te hoeven zijn dat de auto niet meer voldoet aan alle milieueisen. Alle milieu systemen zoals een katalysator en GPF/OPF-filter kunnen namelijk gewoon behouden blijven. Wij hopen hier snel meer informatie over te kunnen geven!

 

Bent u klaar om te beginnen met upgraden?
Start vandaag nog met een van de volgende producten:

 

Meer producten voor de Puma ST zijn te vinden in onze webshop.

 

 

Wij zijn op zoek naar geïnteresseerde voor REVO software! 

Wil jij een van de eerste zijn die gebruik kan maken van REVO software voor de Ford Puma ST?
Kom langs (graag wel op afspraak) en laat ons de softwarecode uitlezen* en opsturen naar REVO als 'verzoek voor software'.

Wanneer de software beschikbaar is voor uw uitvoering, zullen wij u uitnodigen om hier als een van de eerste in Nederland gebruik van te maken!

*Het uitlezen van de softwarecode is volledig vrijblijvend. U helpt hiermee enkel te registreren hoeveel vraag er naar performance software is waarmee REVO de prioriteit voor ontwikkeling rangschikt. Wilt u een ander model van Ford, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen of Porsche ook voorzien van REVO software en is hiervoor nog geen software beschikbaar? Uiteraard bent u dan ook van harte uitgenodigd om langs te komen voor het indienen van een 'verzoek voor software'.