Nieuws

Mebu Performance Meeting 2017

Als u het ons vraagt, was het weer een groot succes! De Mebu Performance Meeting van 2017 is nog drukker bezocht dan de editie in 2016. Dit jaar waren de volgende bedrijven/hobbyisten van de partij:

  • Autoschade Oostambacht met 2 prachtige opgeknapte Chevrolet SSR's (340PK en 396PK),
  • Chris Groenendaal heeft z'n reiniging-/polijstkunsten laten zien op de Focus RS in de showroom,
  • Jac's Catering voor een lekkere versnapering.

Het doel, het gezellig samenkomen om elkaars auto te bewonderen en een gezamenlijke interesse te delen, is zeker weer tot uiting gekomen dankzij jullie aanwezigheid. Respect voor elkaars smaak en auto is hierbij naar onze mening een van de belangrijkste aspecten.

Waarschijnlijk verwachtte u het al; het Ford-gehalte was zeer hoog, maar desondanks zijn er toch ook wat andere merken gesignaleerd. Natuurlijk was iedereen met een auto-hart zeer welkom, bestuurders van een Alfa Romeo 147 GTA tot Volkswagen Golf V GTI.

Zoals u wellicht als gewend bent van onze vorige evenementen, was onze vaste fotograaf Cor ook deze dag weer aanwezig om een heel aantal foto's te schieten. Dit is het resultaat van deze mooie dag:

Mocht jij ook nog foto's of video's hebben van deze dag, stuur ze dan gerust naar kevin@mebu.nl. (grote bestanden liefst via WeTransfer).


Beelden van bovenaf!


Naast de bovenstaande foto's, hebben wij een leuk '5-Cilinder Turbo Sound' filmpje van DutchMotorsport op Youtube gesignaleerd...

 

Natuurlijk hopen wij u volgend jaar weer terug te zien met dezelfde of een nog snellere/mooiere auto.
Wil jij altijd op de hoogte zijn ons nieuws en evenementen, volg ons dan op een van onze social media-kanalen.