Chiptuning

Bij Autosport Mebu bent u op het juiste adres voor optimalisatie van uw auto. Wij maken geen eigen software, maar nemen deze af bij 2 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in ontwikkeling van software voor auto’s. Dankzij onze professionele apparatuur zijn wij van belang in het voorzien van uitvoerige datalogs en vermogensmetingen tijdens het ontwikkelingsproces. Vanzelfsprekend is het controleren van datalogs in alle situaties van essentieel belang en zullen wij ten alle tijden uitvoeren.

Software voor een standaard auto (stage 1), software voor een aangepaste auto (stage 2) of speciale aanvragen, voor vele wensen is er wel een mogelijkheid te realiseren.

Heeft u help nodig bij het kiezen van de juiste software voor uw auto?
Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen om de juiste keuze te maken!

ChiptuneRS.nl - Software

Een team van professionele ingenieurs kunnen het brandstofverbruik verlagen en het koppel en vermogen aanzienlijk verhogen. Na onze herprogrammering van het ECU, zult u nog meer genieten van het rijden!

Stage-software, Snelheidsbegrenzers aan-/uitprogrammeren, Pops & bangs / Burbles, Lambda / DPF / EGR mods of een van de andere softwarematige opties kunnen op verzoek naar wens geprogrammeerd worden.

Dankzij onze samenwerking met de softwarespecialisten van ChiptuneRS.nl vormen we een zeldzame combinatie in de automotive branche.

 

Bekijk de mogelijkheden van ChiptuneRS.nl

REVO Technik - Software

Engineering door een team van specialisten, ontstaan uit een kampioenschap winnend raceteam. In en in auto-liefhebbers met ieder een eigen specialisatie. REVO richt zich op VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, KTM) en Ford. Voor diverse specifieke modellen wordt zowel software als hardware ontwikkeld om het beste uit de auto te halen.

Voor de welbekende sportieve uitvoeringen van bovengenoemde merken ontwikkelt REVO zelf het complete pakket. Hardwarematige upgrades zoals luchtinlaatsystemen, intercoolerkits, turbokits of zelfs brandstofsystemen kunnen worden gecombineerd met uitlaatsystemen van Milltek Sport of Scorpion Exhausts en zijn het beste afgestemd met hun eigen software.

 

Bekijk de mogelijkheden van REVO Technik

!! Let op: Het vermogen is afhankelijk van de brandstofkwaliteit, de prestatie-instellingen en -condities. Alle resultaten op onze website zijn slechts indicatieven.