fbpx

Uw partner in auto styling!

MaxtonDesign.eu is opgericht in 2004 als webshop gespecialiseerd in ‘Car Tuning Elements’.
Maxton Design houdt zich bezig met ontwerpen en ontwikkelen van verschillende designs van bumpers, spoilers, splitters, body kits etc.

De producten worden gemaakt van ABS Plastic (ook wel bekend van de ouderwetse stootlijsten op uw autodeuren) of fiberglass.
Alle ontwikkelde producten zijn TÜV gecertificeerd en 100% straatlegaal!

De ABS Plastic producten zijn na bestelling direct te monteren met de bijgeleverde montagematerialen indien dit product zo aangeboden wordt (zie productomschrijving). In sommige gevallen is eigen materiaal & inzicht nodig om het product optimaal te kunnen monteren. Voor de Fiberglass producten is zo nu en dan iets wat maatwerk nodig om het goed te laten passen. Daarnaast zullen de laatst genoemde producten in de autokleur gespoten dienen te worden.

Voor een prijsindicatie inclusief montage, maat- en spuitwerk kunt u contact opnemen.

Bekijk enkele voorbeelden van Maxton Design

Verschillende materiaalsoorten

ABS plastic

Alle ‘Street Plus‘ delen uit het Maxton Design assortiment worden gemaakt van ABS kunststof. Dit materiaal wordt veel gebruikt in de automotive branche gebruikt voor o.a. bumpers en carrosseriedelen. ABS producten worden gekenmerkt door een verhoogde sterkte en flexibiliteit ten opzichte van fiberglas of carbon producten.

De ABS plastic producten kunnen, afhankelijk van het product, in de volgende afwerkingen gemaakt worden:

Generfd zwart*
Glanzend zwart
Carbon-look*
Rood*
Wit*

De producten zijn enkel aan de bovenzijde van het product afgewerkt met de hierboven weergegeven afwerking. De onderkant is mat, niet afgewerkt plastic.

*De afwerkingen ‘Generfd zwart‘, ‘Carbon-look‘, ‘Rood‘ en ‘Wit‘ wordt enkel op speciaal verzoek geproduceerd. Hierdoor de productprijs afwijken van de geadverteerde prijs en is de levertijd tot ca. 12 weken van toepassing. Deze speciale bestellingen kunnen niet geannuleerd en/of geretourneerd worden.

Hyundai i30 N Performance | Maxton Design ‘Street Plus’


ABS plastic ‘Durability

Alle ‘Street PRO‘ delen uit het Maxton Design assortiment worden gemaakt van ABS kunststof in duurzamere vorm als de ‘Street Plus’ producten. In tegenstelling tot de ‘Street Plus’ producten geven de ‘Street Pro’ producten een agressievere uitstraling en unieke designs. Ook deze ABS producten worden gekenmerkt door een verhoogde sterkte en flexibiliteit ten opzichte van fiberglas of carbon producten. Met de ‘Durability‘-lijn voegt Maxton Design een nieuwe afwerking toe met oog op de toekomst, duurzaamheid en nieuwe mogelijkheden. Kenmerken van de ‘Durability’-lijn zijn:

  • Duurzamer materiaal (10mm ABS-kunststof)
  • Krasbestendiger
  • Voorzien van beschermfolie
  • Diverse werkingen mogelijk

De ABS plastic ‘Durability’ producten kunnen, afhankelijk van het product, in de volgende afwerkingen gemaakt worden:

Zwart
Zwart/Rood
Rood

Volkswagen Golf VIII GTI | Maxton Design ‘Street Pro’


Glasvezel (Fiberglass)

Veel van onze carrosserie-delen (zoals bumpers, side-skirts en spoilers) worden gemaakt van glasvezel, ook wel fiberglass genoemd.
Glasvezel bestaat, zoals de naam al zegt, uit hele kleine deeltjes glas die samen gesmolten worden.

De Maxton Design fiberglass producten dienen we worden voorbewerkt voordat deze gespoten moeten worden. Indien dit niet gedaan wordt, is het mogelijk om de structuur van fiberglass te zien in de producten.

Wij adviseren om deze producten door een expert te laten verwerken en te monteren.

*Foto’s met dank aan onze partner, Autoschade Oostambacht.

Carbon

Het materiaal is van hoogwaardige afwerking, lichtgewicht, zeer robuust en een unieke prestige look. Het product is volledig vervaardigd van van koolstof. Bij carbon producten is het niet nodig om het materiaal af te werken en/of te spuiten. Na de handmatige productie, wordt het product geschuurd, gelakt en gepolijst voor het beste, mooiste resultaat. De carbon producten zijn daarom direct te monteren wanneer u deze ontvangt!


Striping

Tegen meerprijs kunnen wij een striping bij uw Maxton Design splitter meeleveren. Dit betreft een sticker in vorm van een lijn die na montage van de splitter geplakt kan worden. Met deze striping maak je uw auto nog unieker! Wilt u de striping in een custom kleur? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk dit product en bestel direct!


© 2015 - 2015 Autobedrijf MEBU |Baked by Webbakery