Maxton Design

Uw partner in auto styling!

MaxtonDesign.eu is opgericht in 2004 als webshop gespecialiseerd in ‘Car Tuning Elements’.
Maxton Design houdt zich bezig met ontwerpen en ontwikkelen van verschillende designs van bumpers, spoilers, splitters, body kits etc.

De producten worden gemaakt van ABS Plastic (ook wel bekend van de ouderwetse stootlijsten op uw autodeuren) of fiberglass.
Alle ontwikkelde producten zijn TÜV gecertificeerd en 100% straatlegaal!

De ABS Plastic producten zijn na bestelling direct te monteren met de bijgeleverde montagematerialen. Voor de Fiberglass producten is zo nu en dan iets wat maatwerk nodig om het goed te laten passen. Daarnaast zullen de laatst genoemde producten in de autokleur gespoten dienen te worden.

Voor een prijsindicatie inclusief montage, maat- en spuitwerk kunt u contact opnemen.

 

Contact opnemen

 

Bekijk enkele voorbeelden van Maxton Design

Verschillende materiaalsoorten

ABS plastic

Het plastic waarvan de splitter is gemaakt wordt veel gebruikt in de automotive branche
voor o.a. bumpers en carrosseriedelen. ABS producten worden gekenmerkt door een verhoogde sterkte en flexibiliteit ten opzichte van fiberglas of carbon producten.

De ABS plastic producten kunnen, afhankelijk van het product, in de volgende afwerkingen gemaakt worden:


ABS plastic ‘Durability’

Het plastic waarvan de splitter is gemaakt wordt veel gebruikt in de automotive branche
voor o.a. bumpers en carrosseriedelen. ABS producten worden gekenmerkt door een verhoogde sterkte en flexibiliteit ten opzichte van fiberglas of carbon producten. Met de ‘Durability’-lijn voegt Maxton Design een nieuwe afwerking toe met oog op de toekomst, duurzaamheid en nieuwe mogelijkheden. Kenmerken van de ‘Durability’-lijn zijn:

  • Duurzamer materiaal (10mm ABS-kunststof)
  • Krasbestendiger
  • Voorzien van beschermfolie
  • Diverse werkingen mogelijk

De ABS plastic ‘Durability’ producten kunnen, afhankelijk van het product, in de volgende afwerkingen gemaakt worden:


Glasvezel (Fiberglass)

Veel van onze carrosserie-delen (zoals bumpers, side-skirts en spoilers) worden gemaakt van glasvezel, ook wel fiberglass genoemd.
Glasvezel bestaat, zoals de naam al zegt, uit hele kleine deeltjes glas die samen gesmolten worden.

De Maxton Design fiberglass producten dienen we worden voorbewerkt voordat deze gespoten moeten worden. Indien dit niet gedaan wordt, is het mogelijk om de structuur van fiberglass te zien in de producten.

 


Carbon

Het materiaal van lichtgewicht. Zeer robuust en een unieke prestige look. Een kant van het product is zichtbaar van koolstof. De rand van de splitter is beveiligd met een speciale afdichting (rubber profiel). Bij carbon producten is het niet nodig om het materiaal af te werken en/of te spuiten. Direct te monteren!

 


Striping

Tegen meerprijs kunnen wij een striping bij uw Maxton Design splitter meeleveren. Dit betreft een sticker in vorm van een lijn die na montage van de splitter geplakt kan worden. Met deze striping maak je uw auto nog unieker! Wilt u de striping in een custom kleur? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.