Nieuws

REVO #StayHome Hardware Sale

April 2020 = #StayHome sale maand voor geselecteerde REVO producten! Bekijk enkele aanbiedingen via onze aanbiedingen pagina. Bent u op zoek naar een ander product? Neem contact op via ons contactformulier en stel uw vraag.

Lees meer
Ford Fiesta MK8 ST | Tuned by Mebu.nl

Iedereen kent het wel.... Het ene moment heb je een mooie lijst met onderdelen in bestelling staan, komt er plots een nieuw, verbeterd product beschikbaar! In eerste instantie was het de bedoeling om dit mooie exemplaar te voorzien van

Lees meer
Nieuw: AlloyGator velgbeschermers!

Nieuw in ons assortiment als officiële AlloyGator-dealer en officieel installateur! De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw autobeschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze.

Lees meer
Onderhoud tijdens fabrieksgarantie

Een veel gestelde vraag is: “Kan ik met mijn nieuwe auto bij Autobedrijf Mebu in onderhoud komen?” Ons antwoord is dan ook altijd “Ja! Natuurlijk kunt u ook met uw nieuwe auto bij ons in onderhoud komen. U bent altijd van harte welkom!”. Vaak is deze ‘ja’ niet voldoende, want de dealer heeft gezegd dat de auto echt nergens anders in onderhoud mag dan bij een officiële dealer.

Lees meer