Scorpion Exhausts

Wij leveren het gehele assortiment van Scorpion Exhausts uitlaatsystemen. Scorpion exhausts levert al 20 jaar handgemaakte systemen vanuit Derbyshire, Engeland.

 

De laatste jaren is Scorpion Exhausts opkomende in bekende race-kampioenschappen zoals BTCC, Porsche Cup, VW Racing Cup, World Endurance, Time Attack en Superbike; plus off-road sport waaronder Rally, MX en Supermoto. Met deze ervaring en kennis brengt Scorpion Exhausts een nieuw aanbod aan high-flow uitlaatsystemen tegen een concurrerende prijs.

 

Een groot gedeelte van het assortiment is te vinden in onze eigen webshop. Ben je op zoek naar een uitlaatdeel/-systeem die niet te vinden is op onze website. Schroom dan niet om even contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Bekijk onze Scorpion Exhausts Webshop!

 


Sierstukken

Scorpion Exhausts heeft diverse sierstukken in haar assortiment.
Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden:
!! Let op, niet alle sierstukken passen op elk uitlaatsysteem.

 


Resonated of Non-Resonated?

Scorpion Exhausts brengt haar uitlaatsystemen in twee varianten op de markt, namelijk de resonated variant en de non-resonated variant.
De resonated variant heeft een extra kamer, genaamd ‘resonator’, met een hoeveelheid lucht waardoor het motorgeluid gedempt wordt. De resonated is dus de stillere variant, ten opzichte van de non-resonated. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.

  • Resonated = stiller
  • Non-Resonated = luider