REVO Technik

REVO, opgericht in 2002, is de pionier in de aftermarket-industrie in de automobielsector en levert schakelbare software voor het opnieuw toewijzen van prestaties aan voertuigmotorregeleenheden (ECU) via de OBDII-poort. Meer dan een decennium later heeft REVO zijn productassortiment uitgebreid met Volkswagen Audi-groep en Ford-voertuigen. Het bereik van het bedrijf is echt wereldwijd, met distributie in meer dan 40 landen via een geautoriseerd netwerk van meer dan 400 erkende dealers. Met een getalenteerd en bekroond personeelsbestand van meer dan 40 ervaren autotechnici, technici, ontwerpers, elektronicaspecialisten en technische ondersteuningsexperts, heeft REVO een ongeëvenaarde ervaring in de door haar gekozen marktsegmenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Daventry, Engeland, genesteld in het hart van de Britse motorsportdriehoek. REVO heeft speciaal gebouwde faciliteiten met ruimte voor onderzoek en engineeringontwikkeling.


Bekijk de REVO producten voor uw auto:

 Record Breaking

REVO is geboren uit de passie en het succes van de ervaring van de oprichter in het leiden van winnende raceteams, samen met het werken als een ingenieur met enkele van de grootste namen in de autosport. Die passie ligt vandaag in het hart van het bedrijf. REVO blijft een reputatie opbouwen met zijn baanbrekende software- en hardware-oplossingen en technische kennis, waarbij hij samenwerkt met Volkswagen en Skoda en onderweg nieuwe records opzet.

Skoda World Record: werken met Skoda UK, terwijl hun aandrijflijn en technisch adviseur van het succesvolle 2011 World Speed ​​Record een VRS Octavia ophaalden met meer dan 227 MPH op de Bonneville Salt Flats in Utah, VS.

Nürburgring Lap Record: met VW Transporter T5 rond de ‘Groene Hel’ van de Nürburgring in 2013, om het nieuwe ronde-record voor bedrijfsvoertuigen veilig te stellen – 9 minuten en 57 seconden (9.22 Bridge to Gantry) – daarmee is Sabine Schmidt en het BBC’s TopGear-team van de troon af gestoten.


‘The REVO way’

REVO software- en hardware-oplossingen werken in goed samen om het ware potentieel van uw motor te ontketenen. Intern ontworpen door de nieuwste technologie en faciliteiten, hebben zowel de hardware- als de software-engineers uitgebreide ervaring in hun vakgebied. REVO is trots op het aanbieden van producten die voldoen aan de hoge eisen van hun klanten, terwijl de levensduur en de rijeigenschappen worden gehandhaafd.


Onderzoek & Ontwikkeling

Testfaciliteiten op het hoofdkwartier in het VK en de ontwikkelingsfaciliteit in de VS, evenals een baankantoor op Bruntingthorpe Proving Ground en Virginia Point Raceway, REVO is in staat om hun producten uitvoerig op en buiten het circuit te testen. Het testen van producten op deze manier is van het allergrootste belang om ervoor te zorgen dat samen met meer bruikbaar vermogen en koppel geraffineerde rijvaardigheid wordt geboden, iets dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Testen op de weg

Testen op een dyno vertelt slechts een deel van het verhaal. REVO gelooft in data-logging op de weg en op het racecircuit, maar ook in gecontroleerde dyno-omstandigheden, om u een duidelijker beeld te geven van de prestaties die uw levert kan verwachten. Dit speelt een belangrijke rol in het ontwikkelingsproces van REVO en zorgt voor producten van de hoogste kwaliteit die presteren waar en wanneer het er het meest toe doet.

Ontwikkelingsvoertuigen

Toegang tot voertuigen is essentieel voor ontwikkeling en testen. REVO heeft een van de meest uitgebreide vloten in de branche en heeft via een wereldwijd geautoriseerd dealernetwerk toegang tot honderden andere test-voertuigen. Deze voertuigen laten niet alleen zien wat geschikt is voor REVO-producten, die duizenden kilometers afleggen in een groot aantal klimaten, maar zorgt er ook voor dat voertuigen in elk scenario presteren, van een reis naar lokale winkels tot een episch avontuur in de Alpen.